Wij zijn STAY! Dé online fashion shop in Antwerpen

Wij zijn twee zussen - ook wel fashionista’s - met een grote passie voor fashion en lifestyle. Vind de mooiste kledij in onze webshop en onze mode boutique gevestigd in het centrum van Antwerpen. Al sinds 2013 draait het om stijl, taste and you! In onze shopping boutique en online fashion shop in Antwerpen bieden wij unieke labels en helpen wij jou met het vinden van jouw eigen stijl met bijpassende schoenen en accessoires tot unieke must-haves. Heb je hulp nodig bij het vinden van bepaalde tops, schoenen, blazers of welke kledij dan ook? Wij helpen je graag verder, zowel online als in onze shopping boutique in Antwerpen!


In onze online fashion shop uit Antwerpen vind je wat écht bij je past

Slow shopping is het motto van STAY Antwerp! Kijk rond in onze collecties zonder te haasten maar neem er de tijd voor. Doe dit in de online shop of pas jouw favoriete kledingstukken – zoals mooie truien of nette schoenen – in de mode boutique in Antwerpen en laat je door zussen Tinne en Stephanie adviseren en inspireren. De collectie in onze online en offline shopping boutique werd zorgvuldig door hen geselecteerd uit een reeks kwalitatieve Belgische en internationale labels. Wij delen alles met jou wat wij hebben ontdekt… en waar we verliefd op zijn geworden! Kijk rustig rond in onze online fashion shop of kom gezellig langs in onze boutique in Antwerpen en ontdek de leukste mode!


THERE’S MORE…

  • Bij bestellingen boven de € 150,- is de verzending gratis
  • Online bestellen bij onze online fashion shop en boutique in Antwerpen is heel eenvoudig
  • Wij bieden ook gift certificates aan. Dit betekent dat je een vriend/vriendin/familielid blij mag maken met een leuke shopervaring, online of offline
  • Wij mengen fashion met lifestyle in onze gezellige boutique
  • Wij staan klaar om onze klanten hun eigen stijl te laten vinden en te helpen bij waar ze hulp nodig hebben.
  • Je bent van harte welkom om lekker te ontspannen én een tijdje te blijven hangen
  • Bij ons is het altijd gezellig!


Onze openingstijden

Zondag en maandag: Gesloten

Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 - 18.00 uur

Eerste zondag van de maand: 12.00 - 17.00 uur


Ontdek onze kledij via de webshop of in onze boutique in Antwerpen

Heeft u in de webshop van onze fashion boutique in Antwerpen de kledij gevonden die u zoekt? Dan kunt u deze online bestellen! Voor vragen bereikt u onze mode boutique via het telefoonnummer 03 334 55 41 of vul het online contactformulier in en dan nemen wij zo vlug mogelijk contact met jou op! Je kunt ook een mail sturen naar hello@stay-antwerp.be. Natuurlijk kun je jouw vragen ook stellen wanneer je onze webshop voor kledij in Antwerpen bezoekt!